Telekommunikáció, média és technológia

4s_desz.Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk hazai és nemzetközi távközlési, média és technológiai (TMT) cégeknek nyújtott tanácsadásban. Szakértőink számos nagy volumenű tranzakcióban vettek részt e területen, és naprakész figyelemmel kísérik a TMT folyamatosan változó világát.

Alapelvünk, hogy a technológiai szektorban nyújtott jogi tanácsaink az adott technológia lényegének megértésén alapuljanak. Rendkívül széles szolgáltatási körrel rendelkezünk a TMT területén, az összetett felügyeleti és pályázati ügyektől a peres ügyeken át a technológiai szerződésekig.

A Lendvai munkatársai széles körben ismertek komplex médiajogi, felügyeleti peres ügyekben nyújtott stratégiai szolgáltatásaikról. Számos esetben képviselünk technológiai társaságokat közös vállalkozásokkal, szoftverfejlesztéssel, licenciával és kiszervezéssel kapcsolatos szerződésekkel kapcsolatban. Az előbbieken felül gyakorlatias és megoldásközpontú tanácsokat adunk ügyfeleinknek adatvédelmi kérdésekben, így például nemzetközi adattovábbítással és adatvédelmi átvilágítással kapcsolatban.