Egyesülések és felvásárlások

11A Lendvai M&A praxisa magas színvonalon fedi le a teljes tranzakciós szolgáltatási spektrumot úgy a vevői, mint az eladói oldalon. Megtaláljuk és megoldjuk a valódi üzleti problémákat annak érdekében, hogy az ügyfeleink által célzott tranzakció létrejöjjön. A Lendvai mértékadó referenciákkal bír mind belföldi, mind határon átívelő nyilvános, illetve zártkörű M&A tranzakciók területén.

Irodánk elmélyült tudást és tapasztalatot gyűjtött össze a magántőke-befektetések és tranzakciók terén is. Legyen szó üzletrész adásvételéről, üzletág-, vagy eszközvásárlásról, a Lendvai adóügyi, versenyhivatali engedélyeztetési és szabályozói oldalon is támogatja a tranzakció strukturálását és megvalósítását. Mindezeken felül rendszeresen adunk tanácsot M&A ügyletek finanszírozásában.

Specialistáinak köszönhetően a Lendvai a szakértői tanácsadási szolgáltatásokat ötvözi a legmagasabb színvonalú tranzakciós szolgáltatásokkal a média-, a technológiai, az energiaszektorban és más tudásalapú iparágakban. Irodánk jól bejáratott módszerekkel maximalizálja és megóvja a tranzakció értékét, a másik oldalon pedig azonosítja, értékeli és csökkenti a felmerülő kockázatokat.