Peres ügyek

Választottbírósági eljárások

malnas_sutiA Lendvai kiemelkedő tapasztalatokkal bír a vitás ügyek rendezésében. Ügyfeleinket a hagyományos polgári peres eljárások valamennyi területén képviseljük, legyen szó polgári, kereskedelmi jogi, munkajogi, közigazgatási jogi, szerződésszegési, vagy termékfelelősségi esetekről.

A Lendvai széleskörű választottbírósági tapasztalattal rendelkezik, referenciái között nagy pertárgy-értékű nemzetközi eljárások is szerepelnek. Stratégiai tanácsadóként segítjük ügyfeleinket a peres/választottbírósági eljárás valamennyi szakaszában, a bírósági tárgyalásokon, az egyezségi tárgyalásokon, vagy a szakértők kiválasztása és irányítása terén. Kidolgozzuk és végrehajtjuk a peres stratégiát, vezetjük a meghallgatásokat és az egyezségi tárgyalásokat. Munkatársaink vállalati jogászként szerzett tapasztalatai, valamint specialistáink révén peres tanácsainkban a stratégiai javaslatokat elmélyült érdemi ügyismerettel ötvözzük.

A Lendvai piacvezető színvonalat képvisel az energiajogi kérdésekkel (ideértve a nemzetközi választott bírósági, ICSID, Energiacharta és az Európai Bíróság előtti eljárásokat), szellemi alkotásokkal összefüggő jogvitákkal (beleértve a szabadalmi ügyeket), valamint a munkajogi, építőipari eljárásokkal kapcsolatban, és a távközlési, média és technológiai tárgyú ügyekkel kapcsolatos jogviták vonatkozásában is.

A stratégiai megközelítés és szakértői tudás biztosítja ügyfeleink számára, hogy vitás ügyeiket optimalizálva, a lehető legjobb eredménnyel rendezzék, legyenek akár felperesi, akár az alperesi oldalon.