Ingatlan, ingatlanfejlesztés

9aA Lendvai széles körben elismert ingatlanpraxisa a magyar ingatlanpiac elmúlt két évtizedében megvalósult, kiemelkedő projektekben játszott aktív szerepén alapul. Irodánk ügyvédei minden ingatlanpiaci tranzakcióval kapcsolatos területen rendelkeznek szakismerettel, legyen szó tervezésről, engedélyeztetésről, kivitelezésről, üzemeltetésről, biztosítéki szerződésekről, hagyományos vagy szindikált bérleti konstrukciókról.

A Lendvai a teljes megvalósítási folyamaton át, a kezdetektől a befejezésig segíti ügyfeleit, és támogatja a projekt adójogi strukturálását. A Lendvai hazai és nemzetközi befektetőket, fejlesztőket, mérnök-tervező cégeket, bérlőket és kereskedelmi bérbeadókat egyaránt képvisel. Kiemelkedő tanácsadói tapasztalattal rendelkezünk lakóingatlanok fejlesztése és ipari ingatlanok bérbeadása területén. A Lendvai rendszeresen ad tanácsot speciális ingatlanügyletekben (forward sale, built-to-suit, sale and lease back), és egyéb komplex infrastrukturális projektekben.

Projektfinanszírozási csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt fejlesztésekkel kapcsolatos finanszírozási kérdésekben, a megvalósíthatósági elemzéstől és előkészítéstől a kötelezettségvállaló nyilatkozatokon, biztosítéki és finanszírozási dokumentumok elkészítésén át a kölcsönszerződésekig és az egyéb finanszírozási dokumentáció elkészítéséig.  A Lendvai vezető pénzügyi tanácsadókkal és kereskedelmi bankokkal dolgozott együtt Budapesten és környékén megvalósított több száz lakásos lakóparkok  és a legnagyobb ipari parkok fejlesztése során. Munkatársaink vitás esetekben tanácsaikkal segítik ügyfeleinket úgy az adósi, mint a hitelezői oldalon projektekkel kapcsolatos vitákban és problémás projektekkel kapcsolatban.

A Lendvai segítségével a leghatékonyabb jogi, pénz- és adóügyi megoldást alakíthatja ki komplex ingatlan- és infrastrukturális projektekben.